Portabla Högtalare för alla behov i sommar

FritidLivsstilSenaste NyttTeknik

Written by:

Under sommaren är många ute på äventyr under de varma dagarna. Dessa dagar är det underbart att kunna njuta av lit musik. Men det är inte alltid där är tillgång till eller möjlighet för att använda hela waferdale eller cambridge hifi-systemet. Då är det perfekt med portabla högtalare med ett internt batteri. För att vara säker på att du får den högsta kvaliteten högtalare så handla på Hifi-freks.se. Här hittar du allt för audiofilernas behov. I vissa lägen kan sådan utrustning vara mycket känslig, därför kommer här en lista på tåliga högtalare för alla äventyr under din sommar. Oavsett om det är på stranden, vid poolen, i parken eller i sommarhuset så är där något för alla behov. Se till att din sommar fylls av massor av goda minnen med denna utrustning.

stranden: Earthquake Equatic

På stranden är det härligt att lyssna på lite musik i solljuset. Spela all din favoritmusik utan att oroa dig för att högtalaren kommer till skada. Detta kan du göra med Earthquake Equatic som är en liten kvadratisk högtalare som är både vattentät och tål en tur i sanden. Med fem timmars speltid och Bluetooth kan du njuta av all din musik hela dagen. Denna lilla högtalare passar perfekt i fickan eller väskan och levererar unikt djup och bland högtalare på denna storlek.

Vid poolen: Polk audio Swimmer duo

De varma dagarna vid poolen förbättras med lite musik, dock kan detta ibland vara riskabelt. Utomhus ska högtalaren tåla allt väder och kanske ett stänk från eller dopp i polen. I Dessa lägen är Polk audio Swimmer duo lösningen. Dessa små högtalare kan fästas på räcken eller liknande med en gummisvans som kan vridas runt föremål för att få bästa upplägg av Hifi. Där finns även en sugkopp som tillåter dig att fästa högtalaren på fönster eller kakel. Möjligheterna för Hifi-freaks är många då denna duo kan kopplas samman och leverera vänster och höger musik.

Picknicken: Tibo Vouge serien

För de som gillar att gå på picknick eller liknande så är det underbart att njuta av lite musik. Detta kan vara för utomhusfesten, picknicken eller lekdagen i parken eller skogen. Då passar en högtalare från Tibo Vogue serien perfekt. Dessa kompakta högtalare levererar hifi ljud i ett litet paket. Med handtag är de lätta att bära med till platsen, med åtta timmars batteri är där möjlighet att lyssna hela dagen. Högtalarens runda designen betyder att den inte lika lätt kommer till skada utan några hårda kanter.

Sommarstugan: Tibo sphere serien

Sommarstuga är sällan ett ställe du vill förvara dyr utrustning över vintern. Det kan därför ibland bli svårt att få en bra hifi upplevelse i denna miljö. Med en ordentlig portabel högtalare så som Tibo Sphere serien så är där många möjligheter för detta. Dessa högtalare har åtta timmars batteri men kan självklart kopplas in i väggen. Sphere kan också användas som radio eller i kombination med en TV, CD spelare eller liknande. Högtalarna kan självklart spela med Bluetooth och Wifi enheter och stöttar därför Spotify,Tidal och många andra streaming tjänster.